Design a site like this with WordPress.com
Get started

Keitä olemme

Petäjäveden radio- ja puhelinmuseota ylläpitää vuonna 1995 perustettu Petäjäveden Viestilaitemuseon Tukiyhdistys ry. Museon kokoelma ja hallinto täyttävät Museoviraston kriteerit ja siten museo on saanut toistuvasti valtion harkinnanvaraista avustusta toimintansa kehittämiseen. Museon kokoelmat ovat esillä Petäjäveden entisessä vanhainkodissa. Valtaosa näyttelystä on vuonna 1916 rakennetun kiinteistön ullakkotilassa, josta on näyttelykäyttöön kunnostettua tilaa yli 350 neliömetriä. Varsinaiseen näyttelyyn kulku on portaita pitkin, katutason hotellikerroksen vaihtuvat näyttelyt soveltuvat liikuntarajoitteisillekin.

Katso esittelyvideo museostamme. Tässä noin viiden minuutin videossa työntekijämme Piia Pietarinen esittelee sinulle museomme helmiä Ossi Rantapuskan seuratessa kameran takaa. Englanninkielinen video on hieman erilainen.

Asiakaspalautetta

Loistava ja mielenkiintoinen paikka käydä! Opastettu kierros asiantuntevan oppaan seurassa on omiaan tällaiseen museoon, suosittelen muillekin ja mahdollisesti pitää käydä useamminkin!

H. W.

Paljon oli radioita esillä, myös itselle tuttuja laitteita. Museon työntekijä erittäin mukava ja osasi esitellä museota/laitteita hyvin.

J. R.

Asiantunteva ja ystävällinen opas! Paljon nähtävää

J. H.

Let’s build something together.


%d bloggers like this: