Varaosa- ja dokumenttipalvelu

Välitämme varaosia, kokonaisia kunnostettavia laitteita ja dokumentteja (esim. käyttö- ja huolto-ohjeita) erilaisiin antiikkielektroniikan laitteisiin.

Elektroniputket ja muut komponentit

Petäjäveden radio- ja puhelinmuseo ja Suomen radiohistoriallinen seura ovat kiinteässä yhteistyössä keskenään. Museo ylläpitää yhteistä komponenttivarastoa ja hoitaa myyntipalvelut alan harrastajille keskitetysti.

SRHS:n myytäviä tavararyhmiä ovat tyypillisesti erilaiset radio-, mittaus- ja telelaitteet, varusteet sekä komponentit ja varaosat radioihin. Komponenttien pääryhmät ovat kvartsikiteet, radioputket, vastukset ja kondensaattorit, joita on myyntilistalla tuhansia.

Tiedustele saatavilla olevista komponenteista yms. tarkemmin museolta sähköpostitse pet.museo@gmail.com tai
puhelimitse 0440732813. Puhelimeen ja viesteihin vastataan aukioloaikoina

Muut varaosat

Varaosavalikoimamme löydät alati päivittyvästä verkkokaupastamme, jossa voit tilata tuotteita suoraan. Tilauksen voi tehdä myös sähköpostitse tai puhelimitse aukioloaikoinamme esimerkiksi siinä tapauksessa, että haluat tilata vain tarvitsemasi varaosan jostakin laitteesta. Mikäli et löydä tarvitsemaasi varaosaa verkkokauppamme valikoimasta, voit aina tehdä avoimen tiedustelun ja pyrimme palvelemaan sinua mahdollisimman nopeasti.

Palvelemme sähköpostitse pet.museo@gmail.com ja
puhelimitse 0440732813. Puhelimeen ja viesteihin vastataan aukioloaikoina.

Huolto-ohjeet ym.

Halutessasi voit saada kauttamme myös käyttö- ja huolto-ohjeita sekä muuta alan arkistomateriaalia. Arkistomateriaaliin pääset käsiksi verkkosivujemme Kokoelmat-osion kautta (linkki arkistotietokantaan). Käytä etsi-toimintoa löytääksesi etsimäsi laitteen tiedot. Koska kirjaustavoissa on jonkin verran eroavaisuuksia, käytä useampia hakusanoja ja kirjoitusasuja. Jos olet onnekas, voi alkuperäisiä huolto-ohjeita olla useampia kuin yksi ja saatat saada itsellesi sellaisen! Vaikka et löytäisikään listalta etsimääsi, ota rohkeasti yhteyttä meihin!

KIRJAINKOODIT

h = huolto-ohje
k = kytkentäkaavio
e = esite
o = käyttöohje
c = osa
f = kuva
a = asennusohje

KÄYTETTY KIELI

FIN= suomi
S = ruotsi
D = saksa
E = englanti
DK = tanska
ja niin edelleen…

HINNAT

Materiaalipalvelumme minimiveloitus on €6.00, johon sisältyy sähköiset dokumentit tai 10 ensimmäistä kopioitua arkkia. Kopioiden hinnat ovat €0,30 /arkki A4 ja €0,50 /arkki A3. Kopioiden hinnat putoavat 20 ensimmäisen kopion jälkeen hintaan €0,15 /arkki A4. Todelliset toimituskulut lisätään hintaan.

Suomen Radiohistoriallisen Seuran jäsen, kysy jäsenalennusta!

TILAAMINEN

Osoitathan huolto-ohjeita koskevat tiedustelut sähköpostitse tai soittamalla.

Kopiointi tapahtuu Radio- ja puhelinmuseolla Petäjävedellä, missä myös arkisto fyysisesti sijaitsee. Kopioita ei pääsääntöisesti saa odottaessa, mutta etukäteen tilatut voi käydä noutamassa niin sovittaessa.


Let’s build something together.


Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: