Design a site like this with WordPress.com
Get started

Varaosa- ja dokumenttipalvelu

Välitämme varaosia, kokonaisia kunnostettavia laitteita ja dokumentteja (esim. käyttö- ja huolto-ohjeita) erilaisiin antiikkielektroniikan laitteisiin.

Elektroniputket ja muut komponentit

Petäjäveden radio- ja puhelinmuseo ja Suomen Radiohistoriallinen Seura ovat kiinteässä yhteistyössä keskenään. Museo ylläpitää yhteistä komponenttivarastoa ja hoitaa myyntipalvelut alan harrastajille keskitetysti.

SRHS:n myytäviä tavararyhmiä ovat tyypillisesti erilaiset radio-, mittaus- ja telelaitteet, varusteet sekä komponentit ja varaosat radioihin. Komponenttien pääryhmät ovat kvartsikiteet, radioputket, vastukset ja kondensaattorit, joita on myyntilistalla tuhansia.

Komponentti- ja putkitilaukset sähköpostitse tilaukset.radiomarket@gmail.com tai
puhelimitse 0440732813. Puhelimeen ja viesteihin vastataan aukioloaikoina.

PUTKIHINNOITTELUN PERUSTEET

Tiedustele putkien saatavuutta ja listahintaa varaosamyynnistämme. Listahinta on hinta uudelle putkelle, mikäli saatavilla. Käytetyn putken tullessa kyseeseen hinta sille muodostetaan listahinnasta alla olevan taulukon mukaisin perustein. Taulukossa mainittu jäsenalennus myönnetään Suomen Radiohistoriallisen Seuran jäsenille. (Taulukko avautuu suurempana avaamalla sen esim. uuteen välilehteen)

Muut varaosat

Varaosavalikoimamme löydät alati päivittyvästä verkkokaupastamme, jossa voit tilata tuotteita suoraan. Tilauksen voi tehdä myös sähköpostitse tai puhelimitse aukioloaikoinamme esimerkiksi siinä tapauksessa, että haluat tilata vain tarvitsemasi varaosan jostakin laitteesta. Mikäli et löydä tarvitsemaasi varaosaa verkkokauppamme valikoimasta, voit aina tehdä avoimen tiedustelun ja pyrimme palvelemaan sinua mahdollisimman nopeasti.

Palvelemme sähköpostitse tilaukset.radiomarket@gmail.com ja
puhelimitse 0440732813. Puhelimeen ja viesteihin vastataan aukioloaikoina.

Ennakkoon tilatut ja maksetut tuotteet ovat noudettavissa kassalta noutovahvistuksen saatuanne.

Huolto-ohjeet ym.

Kauttamme saa myös käyttö- ja huolto-ohjeita sekä muuta alan arkistomateriaalia. Jos olet onnekas, voi alkuperäisiä huolto-ohjeita olla useampia kuin yksi ja saatat saada itsellesi sellaisen! Arkistointityö jatkuu edelleen muun toiminnan ohessa ja lista tähän astiseen luetteloituun arkistomateriaaliin on tulossa verkkosivuillemme.

KIRJAINKOODIT

h = huolto-ohje
k = kytkentäkaavio
e = esite
o = käyttöohje
c = osa
f = kuva
a = asennusohje

KÄYTETTY KIELI

FIN= suomi
S = ruotsi
D = saksa
E = englanti
DK = tanska
ja niin edelleen…

HINNAT

Materiaalipalvelumme minimiveloitus on €6.00, johon sisältyy sähköiset dokumentit tai 10 ensimmäistä kopioitua sivua. Kopioiden hinnat ovat €0,30 /sivu A4 ja €0,50 /sivu A3. Kopioiden hinnat putoavat 20 ensimmäisen kopion jälkeen hintaan €0,15 /sivu A4. Toimituskulut lisätään hintaan.

Suomen Radiohistoriallisen Seuran jäsen, kysy jäsenalennusta!

TILAAMINEN

Osoitathan huolto-ohjeita koskevat tiedustelut sähköpostitse tai soittamalla.

Kopiointi tapahtuu Radio- ja puhelinmuseolla Petäjävedellä, missä myös arkisto fyysisesti sijaitsee. Kopioita ei pääsääntöisesti saa odottaessa, mutta etukäteen tilatut voi käydä noutamassa niin sovittaessa.


Let’s build something together.


%d bloggers like this: